Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eken

Robust, med seghet uthärdande, 
med motståndskraft uthållig och
med stabil livskraft överlevande.

Sitt givna livsrum, med jämnmod
accepterande.

Med tålmodig saktfärdighet, sin tid 
mot fulländning och mognad, inväntande.

Sin trygga famn åt andra varelser, i
generationer att dela, av ett sorts med-
kännande.

En storslagen skapelse och förebild 
i livets väv, att vörda och förundras över.




Fri vers av Kent E.
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-12 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent E.