Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omhänderta...gen

Tryggt basläger.
Lyhördhetens tröst.
Utgång, ut mot världen.
Tillåten pröva, lust att
leka.

Inåt-utåt, nyfiket
lyssnande, förstående.
Ringar på vattnet.
Vi-känsla, sprudlande
pockande medkänsla.

Hel och livlig, utan
gränser delaktig.
Mer att upptäcka,
mer låta beröras.




Fri vers (Fri form) av Kent E.
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-13 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent E.