Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppas på

Ny dag, starta om,
ladda om och vrida på.
Reven utlagd, för
det möjligas skull.

Saker händer, något kan
hända, pass på, att hoppa
på, något att hoppas på.

Ett litet steg, ett fjärils
vingslag, något kanske
slår rot, till slut blir stort.




Fri vers (Fri form) av Kent E.
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-13 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent E.