Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sötma

En böljande förlamade känsla korsade hennes stig
en levande gren smekte hennes bara arm
det lyste i djupet

en viskning hörsammades blott utav modern
skymningens skönhet smärtade fram ett innerligt leende
ljuset doldes

hennes mjuka hår föll över hennes bara axlar
själen törstade men stegen var vilsna
ljusets sötma bedrog hennes tillit









Fri vers av Frida Andersson
Läst 309 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-13 18:27



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stillsamt fagersamt
2017-02-19

    ej medlem längre
Stor dragningskraft som drar sig tillbaka uppfattar jag som diktens berättelse/handling. Sorgesamt vackert. Filosofiskt och poetiskt bra skrivet.
2017-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Frida Andersson
Frida Andersson