Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens kalas

Jorden
är en mage
på osund
diet

alltför
rund
alltför
fet

borde
ha stödkrage
för att kunna
skilja
huvud
ifrån kropp

så någon
delpersonlighet
med mod
och vilja
kan sätta
stopp

all mat
och dryck
är inte god
som smakar gott

ett inre tryck
med gas
som luktar as
som magen
insisterar
ska kallas för kalas

allt är inte
drickbart
som är vått

magen
kompenserar
kärleken
den inte fått

freden gick i kras
för uppgivenhet
är inte hopp

det är ingen
hemlighet

men det har.väldigt
få förstått




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-13 21:02



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Världen av idag, skriver du bra satir om. En fråga man ställer sig, ser inte människor vad som händer, utan sväljer bara skiten?
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren