Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Jag drömde om Gud
vaknade på kudden av
Bortförklaringar




Bunden vers (Haiku) av Ingela Svenson VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-14 09:46



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Till er båda tre:
alla vet nåt -
men extremt få (troligen) ingen som vet allt.

(Utom möjligen gud)
2017-02-17

  Anya VIP
Jaa vem vet egentligen nått? Bortförklaringar eller inte...
Fint tema i texten.
2017-02-16

  Nanna X
Kanske finns Gud? Drömmen är ju också en verklighet.
2017-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP