Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid som nu

Just idag, precis nu.
Just i detta ögonblick.
Sitter du här och duger.

När du vill.
Mer än du tror.
Liten som stor.
Vacker är du.
Alltid som nu.




Fri vers av Nickaa89
Läst 204 gånger
Publicerad 2017-02-15 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nickaa89
Nickaa89