Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personär

Pensionärvaroande
närande lärande
andlighett
till och frånvaro
har man sättpotatisdag
lufsande runt
hållande tunnt
skvalande
maximalande
engagemanglande
tingeltanglande
i andrakarisma individriga
svettigalna
persona sina
personda brottstycken
bråttom att döljasså
smyckenda
man harpallt
precis altaret lasarätt
och fel
flexibälte
livbälte
bilbälte
blihjältennsoldatera den dag som
idag ärtan
på prinseismologenzymetriskanondask påstjärnanidetblåmärketymologiss fniss
perso..onär?
nu
typ
piss
kt




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-16 18:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Jag fick ett gott skratt av denna ordvrängda ramsa.
2017-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren