Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#svartamolnhoparsigkänslan


Färdigskämtat

 

När allt det man skämtat om att det skulle hända nu har hänt på riktigt, finns det inget kvar att skämta om. För snart blir man avrättad för att man skämtar om fel saker. Heil yttrandefrihet - så länge den varar!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-18 00:59



Bookmark and Share


    Lars J
Viktigt budskap i dessa rader!
2017-02-18

    ej medlem längre
Barn, dö för kärlek om du vet den rätt. barn, du vet inget än.
2017-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP