Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgearbete.


Vandringen.

Jag har kommit
till en glänta.
Ljuset silar in
genom träden.
Ett vackert sken
andas frid och ro.
Här får jag vila
hämta ny kraft.
Ser lite himmel
hör på nytt fågelsång.
Här ska jag stanna
innan min vandring fortsätter.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-19 12:31



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker dikt som berör!
2017-03-03

  Åse Tropp VIP
Nalkas i ord och rytm fint!
2017-02-21

  Lars Hedlin
Själsligt fin
2017-02-20

    ej medlem längre
Underbar plats för vila och återhämtning.
2017-02-20

  Blått Norrsken VIP
En underbar hoppfull text . Att låta sorgen sippra ut i förtröstan och tålmodigt letande av ljuset .
2017-02-20

  Eva Helene VIP
Mjuk och vacker text som berör!
2017-02-19

  Ann V Åhsberg VIP
Tid för att hämta kraft!
2017-02-19

    ej medlem längre
En stund att hämta kraft av.
2017-02-19

  ULJO
Gott. Ta en andningspaus
2017-02-19

  Marita Ohlquist VIP
Man behöver stanna ibland och samla tankarna och hämta krafter för att orka gå den svåra vägen!


2017-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP