Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blindhet.

Blinda dagar försvinner lekande lätt i tomma intets rum.
Briljerar i glashuset , stor i orden, liten på jorden .
Ser mig omkring fattar ingenting .
Springer i kapp med livet .
Små små steg blir stora kliv.
In i djupa skogen.




Fri vers (Fri form) av Meggie_O
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-19 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meggie_O
Meggie_O