Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga du.

Lyckliga du.
Sluta plåga mig .
Du vet inget . Du känner inte min smärta .
Min sorg. Mina brustna drömmar . Min tomhet. Mitt mörker.
Du lyckliga människa som har allt det där; Allt det där som är mina drömmar.
Det som fyller mitt tomrum .
Allt du gjort allt du gör.
Varför är det inte jag?
Lyckliga , Lyckliga du




Fri vers (Fri form) av Meggie_O
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meggie_O
Meggie_O