Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paria

Skuld ,skam ,stigmatiserad , fattig , looser, kriminell , paria, Alien, alienerad , white trash , böter, kronofogden, missbruk , inkasso, socialen, liten, lågutbildad, obildad , ful, full , rökare, slödder , pack, lantis.
De hatar dig du är uträknad.
De släpper inte in dig. En gång ute alltid ute.
Du är modig du är stark .
Du kan förändra allt.
Du kan vända i hierarkin .
Bara hjärtat vet hur.




Fri vers (Fri form) av Meggie_O
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-19 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Meggie_O
Meggie_O