Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så mycket sociala förväntningar, så lite eget liv.


Bara vara

Ibland är det skönt att bara vara
Vara sig själv bara
Strunta i vad andra tycker
Inte leva  efter andras nycker

Passar det inte så får det vara
Var på det klara
Jag lever mitt liv och inte andras
För det ska jag inte klandras










Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-20 08:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP