Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
oskön fonetik på slutet, kan inte hjälpas - sådan var den nya dagens morgon vid en första blick ut genom fönstret


Haiku 20.2.2017

 

 

vidunderligt skönt

lägger sig himmelns vita

på en grön grangren

 

2017-02-20 11:22

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Minkki VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-20 11:05



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert är det och vackert skaldat
2017-02-22

  Eva Langrath VIP
Ser bilden framför mig
2017-02-20

    ej medlem längre
Skönheten ger lust till skapande
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP