Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord


Främmande språk
det är några ord
några röster
som gör sig hörda
ett finger genom luften
som tar utrymme
luften trängs
med vågor av ljud

_______




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-20 12:40



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
"ett finger genom luften?" :) vad menas med det?
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén