Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan.

Om jag klättrar upp på snöhögen
och sträcker mig högt högt på tå.
Just när morgonen färgar
hela himlen kärleks -röd.
Då kommer jag att måla vita spröda konturer
av en miljon svävande hjärtan på den röda duken.
Kanske kan du fånga ett hjärta
som innehåller all min kärlek till dig.
Sen ska jag titta upp över himlen
och le mitt vackraste leende mot dig!





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 466 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-02-20 18:36



Bookmark and Share


  anits VIP
Känslosamt och vackert!
2017-03-03

  Eva Helene VIP
Ömsint och vackert!
2017-02-23

  Bo Himmelsbåge
Mycket vackert formulerad Kärleksförklaring till Din Kära...!
Där du står på toppen av en vit snöhög
och levererar en miljon, vita svävande hjärtan mot den röda himlen...!

Han fångar säkert många av dem, att bädda in sig med och ler ömt o Kärleksfullt tillbaka till Dig!
2017-02-22

  Anya VIP
Oj så fint. Bra bild med diktarjaget på snöhögen. Bra!!!
2017-02-21

  Blått Norrsken VIP
Bara så fint och fullt av hopp !!! att låta minnena vara i det kreativa och roliga.
2017-02-20

  ULJO
Så vacker sagt, så vackert tänkt. Nästan så det gör ont att läsa.
2017-02-20

  stig wikman
Vilket underbart
hjärta du har.

KRAM Å APPLÅD.
2017-02-20

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvlig text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-02-20

  Lars Hedlin
Underbart skriftat!
2017-02-20

    ej medlem längre
Vilken vacker dikt, den känns ända in i hjärtat att läsa.
2017-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP