Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke / erfarenhet /existens


Det finns dagar

Det finns dagar som går
- så tyst -
att de nästan inte finns

Det finns dagar
när jag
nästan
inte finns

då jag inte når fram
- till en närvaro -
en medvetenhet
i nuet

Det går en gräns där
mellan dem som finns
och dem som inte
vågar

finnas




Fri vers av Mona M
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-20 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M