Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våld och våldtäktsstatistik i Ryssland

 

Det är bara nån vecka sedan Putin skrev under den nya lagen men våld och övergrepp i ryska hem har redan sjunkit drastiskt. 




Övriga genrer (Satir) av Onomatoprofet VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-21 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sådär, får man snabbast resultat!
2017-02-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Lilla Putte kan man inte lita på. Bra satir!
2017-02-21

  Onomatoprofet VIP
Putin is a great leader, he doesn't drink
2017-02-21

  Staffan Nilsson
Lysande!
Både kommentar om Rysslands usla kvinnosyn och vådan av att läsa statistik ..
2017-02-21

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hur fan skrev han då ? Va han full ?
2017-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP