Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag måste ha en Deja DU

Jag tror jag
måste ha en Deja Dú.

Det är som jag
har mött dig
någon gång förut.




Fri vers (Fri form) av Verner Forsman
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-22 09:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:) Sånt händer deja vue!
2017-02-22

  Anya VIP
Bra! kort och klurigt. gillar din text.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Verner Forsman
Verner Forsman