Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från ingenstans ...

 

hjärtat är ungt

men tiden är mogen

regndroppar faller

i själen för balans

bläcket glider

ur pennan

blankt papper är vitt som lakan

oskyldig

och sann

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-02-23 11:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När tiden är mogen händer det som är menat att bli...mycket fint...
2017-02-27

    ej medlem längre
Orden är vackra och känslan är vemodig.
2017-02-24

  Fem hjärtan VIP
Sorgskimrande men ack så vackra rader!
2017-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint om diktens skapande.
2017-02-23

    Dan Myrbeck
Fin!
2017-02-23

  Quasimodo
Här känns det som om något håller på att skapas och bli!?
2017-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One