Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfall.

Ikväll är vintern nära
stora flingor virvlar och yr.
Skottar den mjuka duniga snön
andas in den friska kvällsluften.
Himlen är tät och grå
snöflingorna fortsätter att dansa.
Sen sätter jag mig i soffan och kryper in
i yllefilt som värmer både kropp och själ.
För ibland är det filten runt själen
som håller kroppen på plats.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 963 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-02-22 20:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2017-03-05

  anits VIP
En mycket härlig känsla i din fina dikt!
2017-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla i din fina dikt...
2017-02-27

  Anya VIP
Jaa det gäller att hitta attribut så man håller ihop. Bra med filten här...
Härligt med snö...tänker jag när jag läser. vi har också fått snö, det blir så vackert då.
2017-02-26

  Eva Helene VIP
Vilken skön och trygg känsla här!
2017-02-23

  Blått Norrsken VIP
Oh vad fint och levande du skriver. Jag känner varje ord och rörelse i din text .
Mycket bra !!!!
2017-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Fantastiskt avslut!
Om själen fryser så fryser hela kroppen.
2017-02-23

  Rise Little One
En välbefinnande känsla
2017-02-23

  Rise Little One
En välbefinnande känsla
2017-02-23

  Gunnel Eriksson VIP
Fin beskrivning av snön.
Intressant tanke på slutet.
2017-02-23

  ULJO
Gillar den fina atmosfär du sprider med dina fina ord.
2017-02-22

    ej medlem längre
Tycker om den fina känslan dina ord ger mig.
2017-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP