Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vårdikt.


Våras.

Rymder öppnas, tingen glimmar, löv vill mer och annat.
Vattnet finns, alltet tasslar, saker viskar, vägs och brys.
Klyftor djupnar, linjer landar, pölar andas litet grand.
Ljuset skiftar, livet våndas, allt vill vara ses i något, tys.




Bunden vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-23 15:35



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det börjar röra på sig överallt...härligt...
2017-02-27

  Ingrid Trolle
Härligt! Snart kommer
allt det du fint beskriver
2017-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som förstärker min vårlängtan!
2017-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP