Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H.R


Jag trodde aldrig att du kunde göra mig illa,
Ändå så står jag nu här.
Ensam,
Kall.
Vill till dig men det är försent,
För dem orden du lämnat mig med kommer hemsöka mig resten av livet.
Du tog mitt liv,
Med bara en mening så tog du mitt liv.
Jag trodde att jag hörde dig säga att du brydde dig,
Ändå så har du lämnat mig frågande.

Du har lämnat mig med en sorg större än jorden.
En rädsla större än universum,
En evig osäkerhet.
Du ger mig hopp i form av ord,
Du ger mig sorg i form av meningar.
Du tar allt.




Övriga genrer av Moon Of The Female
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-23 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moon Of The Female
Moon Of The Female