Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?


Du stänger ditt hjärta,
Precis som du stänger klassrumsdörren.
Du ser på mig med samma blick,
Samma blick som du ger alla andra.
Är jag inte speciell?
För isåfall är du inte speciell.
......
Nu ljuger jag...
För var gång du ler,
Var gång du ser på mig så delar vi ett ögonblick som är så speciellt.
För mig...
Varför är det inte speciellt för dig?




Övriga genrer av Moon Of The Female
Läst 186 gånger
Publicerad 2017-03-13 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moon Of The Female
Moon Of The Female