Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

C'est la fin



Hejdå min älskade,
Hejdå du som aldrig älskat mig.
Hejdå främling,
Hejdå min vän.
Hejdå du som gör mig lycklig,
Hejdå du som gör mig olycklig.
Hejdå alla stunder med dig,
Hejdå alla stunder utan dig.
Farväl...




Övriga genrer av Moon Of The Female
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-10 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Moon Of The Female
Moon Of The Female