Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lutar sig mot tiden


Livet lutar sig mot tiden
där utrymme för uppehåll
inte finns
tidens gågata
där är dagen
som antastar känslan
jag går
där stegen inte räknas

________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-24 10:05



Bookmark and Share


  Börje Larsson
Ler igenkännande....fast jag hoppas att stegen räknas...förr eller senare...
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén