Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek är en citron doppad i socker...


Ge mig en pojkvän att hata

 

Jag vill ha dig lindad runt mitt pekande långfinger;

få dig att dyrka mina bittra suckar och svordomar,

få dig att tillbedjande snorta mina skitiga fotavtryck,

få dig att hurra när jag grenslar din barndomskamrat,

få dig att sukta efter de läppar du aldrig får kyssa...




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 496 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-24 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP