Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dra ur proppen, släck lampan, fimpa cigaretten... det är mörkt nu: låt oss vila i myllan.


När cancer vore ett välbehag



Hånleende hovrar Livet ovanför dig,

lik en bakfull andedräkt

som du vill göra allt för att undfly.

 

Liemannens utdragna kafferast

får dig att umgås förtroligt

med "Gillette - The best a girl can get!"




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-02-24 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP