Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klarhet ...

 

 

 

som stjärna på himlen

samlar tankarpränt

med det klara ljuset

ord andas fritt

utan dolda gränser

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-24 20:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt mjukt och fint...
2017-02-27

  Blomma-Stjärna VIP
när skrivandet förmår vidga vyerna - fint
2017-02-25

    Birgersdotter VIP
Sprött och vackert.
2017-02-25

    ej medlem längre
Sköra vackra ord av poesi.
2017-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Små tunna penseldrag blir en vacker bild av skrivandets glädje!
2017-02-25

  Quasimodo
Gränslöst och ljust i andetagen här!
2017-02-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt diktat med underbar bild därtill!
2017-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One