Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du föddes med ingenting, nu har du mindre än det...


Du är bara smuts... som bäst

 

 

Du är en enerverande solkig molekyl

som förfular mitt kavajslag med läppstift

och stanken av sämresortens kättja.

 

Du är en kittlande skitig dammpartikel

som retar mina kinder till skrattgropar

när jag minns din vämjeliga utsatthet.

 

Du Var en stressande upprymd affär

som jag behandlade lika kall som mina kunder:

må de svarta sopsäckarna hålla dig lugn.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-24 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP