Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Början på något nytt...


Nya meddelanden...

Bara någon dag. Det var allt som behövdes.
Bara några personliga texter. Mer behövdes inte.
Själen öppnade sig - både framför mig och inom mig själv
Blommorna har inte ännu slagit ut i vårlandskapet - med det sprakar ändå av färger i mitt sinne
Order lyfter, trasslar in sig, hittar ut, dyker in igen. De tar kontroll och leker med mig.
Jag försöker styra upp tankarna, men en svag bris slår omkull mig.
Ligger kvar och njuter av det nya perspektivet.
Blir varm, även fast solen gått ner för länge sedan.
Klickar igen för att se om jag fått ett nytt meddelande...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 720 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-20 04:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris