Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke i nuet


Mina fötter

Mina fötter
längtar efter barmark

Höfterna har fått nog av
att spänna sig
och ögonen
är halvt förblindade
av stirrandet
efter isfläckar




Fri vers av Mona M
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-26 10:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vinter halkade jag väldigt mycket, en gång medans jag bar på matkassar och allt. Bra dikt
2017-02-26

  McLashlan
*pekar på människosonen* japp för mycket förrädiska fläckar och pulver överallt. längtar vårvärmen nu i startgropen.
2017-02-26

    ej medlem längre
håller med. alldeles för mycket vinter.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M