Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Your beautiful voice ...

 

 

I'm touching

all your hidden words and feelings

tracking your thoughts

revealing a shadow

of unspoken wounds

deep down in your soul ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-02-26 13:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som en fin varm kram i själen!
2017-03-05

  Fem hjärtan VIP
Att beröra någons själ... Så ljuvligt vackert diktat!
2017-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Varsam beröring...ljuvligt...
2017-02-27

    Birgersdotter VIP
innerligt vackert!
2017-02-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Innerligt fint diktar du om att beröra någons själ och hjärta.
2017-02-26

    ej medlem längre
Att röra någons själ....
2017-02-26

  Quasimodo
Djup och innerlig känsla med lyssnande själ och hjärta!
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One