Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elakt - Visst! Men nog kan man ställa sig vissa frågor . . .


Ännu en rimmad Trunp-Haiku

 

Efter vad som hänt
tror sig Trump som president
va omnipotent.




Bunden vers (Haiku) av Carl O Andersson
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-26 15:12

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Endast Gud är omnipotent.
Men jag gillar Trump.
Tack och lov att vi slapp KILL-ary.
2017-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson