Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhörighet ...

 

 

 

vår gemensamma anda

omfamnar oss i trygghet

vi växlar livs erfarenhet

i en här och nu sträcka

är vi lyckliga

tillsammans




Fri vers av Rise Little One
Läst 176 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-02-27 10:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleks fint!
2017-03-05

  Fem hjärtan VIP
Underbar kärleksförklaring!
2017-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
O, så vackert...underbar känsla...
2017-02-27

  ULJO
Härlig hymn till kärleken
2017-02-27

    ej medlem längre
Kärleken bor i din vackra text.
2017-02-27

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar kärlekens magi!
2017-02-27

  Nils-Robert
Härlig kärleksförklaring .
2017-02-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlekens trygga famn i diktens ord.
2017-02-27

  Quasimodo
Här andas trygghet och lycka sida vid sida!
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One