Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, men inte kan väl han vara en våldtäktsman? Han har ju så solidariska åsikter och slår sig för bröstet som en sann feminist. Grabben med choklad i... Världen är ett inflammerat rövhål styrt av tvåbenta hemorrojder. [Och, JA, det är HAN som är ludret!]


Almedalsludret



Jag kräks upp en rosa enhörning,

och baddar ditt flexibla samvete

med honung, salubrin och fabler

om att du inte är en förövare.

 

Jag låter din saga växa i min gom

till en pulserande uppriktighet,

som vildsint pumpar ut vita lögner

för att rädda ditt [och spreja mitt] ansikte.

 

Jag var din flyktväg i går natt,

i dag är jag slasket under dina skor,

smutsen under dina manikyrerade naglar,

som du avlägsnar innan du intar talarstolen.





Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 407 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-02-27 17:12



Bookmark and Share


  gunnnar nylund VIP
Ja va ända in i He....te! Det där var
ord å inga visor.... men dom fränaste
var ändå "Världen är ett inflammerat
rövhål styrt av tvåbenta hemorrojder"
mer svavelosande än så kan det
knappast bli.

Bra vetja!!
2017-03-01

  Öknens Ros VIP
vem vet vad som döljer sig bakom en vacker och polerad fasad?
2017-02-28

    ej medlem längre
bakom medietränade fasader gömmer sig våldsam perversion.
2017-02-27

    ej medlem längre
Du får mig att tänka på Kents låt la belle epoque,men du är lite argare,kanske inte så lite heller.
2017-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP