Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daily dreams ...

 

 

 

thousand beautiful thoughts

aim to come and caress your feelings

you're my trust

my believing

words arrive in daily dreams

make the air easier to breath

our common heartbeat




Fri vers av Rise Little One
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-02-28 11:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra och fint!
2017-03-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Drömmande vackra tankar om kärlekens andetag!
2017-03-01

    Dan Myrbeck
Nice!
2017-02-28

  Marita Ohlquist VIP
Orden berör som en ömsint smekning!
2017-02-28

  Quasimodo
Tankar här som smeker känslor och andas i tillsammans!
2017-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One