Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det kausala förloppet

att vi överlevde så länge
att jag fick tänka denna tanke
skriva ner den med bokstäver
världen lärt mig förstå
och hur att hålla pennan
hur att göra ljud
av klotter på ett papper
hur detta klotter är personligt
hur att göra klotter
utav arrangerat ljud
hur att kopiera samma upplevelse
i olika media
hur att reproducera något
så abstrakt som en tanke
genom min hands subtila rörelse
hållande ett färginstrument
det är ett sätt försöka materialisera
vad som behöver reflekteras
ett sätt att bringa medvetenhet
till det kausala förloppet

that we survived for this long
that I got to think this thought
write it down in letters
that the world taught me to understand
and how to hold a pen
how to make sound
from scribbles on a paper
how these scribbles are personal
how to make scribbles
out of arranged sound
how to replicate the same experience
in different media
how to reproduce something
so abstract as a thought
through subtle movement of my hand
holding a colour instrument
it is a way to try to materialize
what needs to be reflected
a way to try to bring awareness
to causal action




Fri vers (Fri form) av Immer
Läst 159 gånger
Publicerad 2017-03-01 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Immer