Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[Kärleksdikter (host!) är tydligen den här sidans variant av AdLibris deckartrugande. Så håll till ondo!]


Böldpest och slängkyssar

 

Du kväljer mig till eufori

och gäckar min rytande erektion

när du vänder i tamburen,

med ditt långfinger som morgongåva.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 583 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-02 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP