Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi tar väl en till då. Kärlekens raster i livets skraplotteri... Tvåsamhet = enfaldighet.


Tonårskärlekens Rolls Royce



Smek mig, med din ruttna andedräkt...

spy din hjärtplaskande galla i mitt förälskade pojkbröst.

Förnedra mig med din överlägsna närvaro,

och tillbe mig som din slav, när du äntligen går.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-02 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP