Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haltande limerick som i all hast skrevs på Västerås lasarett i väntan på koloskopiundersökning... Heja livet!


När Tjorven blev på tjocken -[Limerick]

 

 

En fet dam ifrån Västerås

utav korvmani nästan förgås:

Hon kallas för Tjorven,

men hör att "Ej korven

gör dig tjock, utan det är dess sås."




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 1311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-02 13:54



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
gammalt skämt i ny tappning!
2017-03-03

    Dan Myrbeck
Haha! Toppenbra!
2017-03-02

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Undra om det där fettot te barn kom ihåg när farbror Melker knulla skit'n ur'na !?
2017-03-02

    Sefarge VIP
Kanske ej att allt detta förstås
Men det är trots allt
En unik Limerick
-Gunås !
:)
2017-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP