Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av "Cathys" dikt (det är nonsens hon inte orkar med)


poeter emellan




en sång
morgonen kommer
till honom
ett möte
möjlig uppenbarelse

dagens otämjda tungor
gnistrar kaskader
bländande tomrum
i himlen med svärmar av interjektioner
oväsen ökar
överröstar


allt han önskar är punkt
lågmälda samtal
med skarpa konturer
hägrar
tar luft under vingarna
tiden är vår
mellan sådd och grodd

 

 

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 328 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-04 14:12



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Oj! Jag såg en dikt som heter "poeter emellan" och tänkte det måste vara bra, åsså var det en avknoppning av min! Så himla skoj!!

och de här raderna:
"allt han önskar är punkt
lågmälda samtal
med skarpa konturer" är så underbara! TACK!!
2017-03-06

    © Birgitta Wäppling VIP
Läsvärt. Skapar eftertanke.
2017-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Utomordentligt vackert.
2017-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg