Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens låt: Elias Rahbani - 'Dance of Maria'


ett skott i nacken

det är min födelsedag, jag firar den här.
trots att den är där borta, nånstans i rymden.

i slutet av februari.
så pass att det inte alltid är med.

det är inte nånting avvikande
det är kompenserande
i ett system som redan från början var fel.

ibland
undrar folk: från vilken planet kommer du?
det undrar jag också, kanske jag äntligen kan hitta hem.

vad som just nu är hem
är inte hemma; där i glipan mellan åren




Övriga genrer av jmn
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-05 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jmn