Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gamla byxor blir trasiga

hålla stil även innanför

eller

på sommaren

när solbränd hud förför
genom hålet

kontrasten.




Fri vers av jmn
Läst 439 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-02-18 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jmn