Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(utan titel)

du tog upp två fingrar i luften

fred


är en fet cigarr

i munnen




Fri vers av jmn
Läst 243 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-10 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jmn