Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindar och rosor


Vindar som aldrig krackelerar
det är vindar som talar
om sina vägar med utlottning
där havet vässar sin styrka
där vita rosor blommar
synliga i vågornas rabatt
på avstånd

__________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-06 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén