Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktatorn i Afghanistan - Limerick

 

 

En diktator från Afghanistan

begick folkmor, ja, mest hela dan. 

Bäst han gick där och flina

så gick han på en mina,

nu hans efterbörd syns sprayad runt stan.

 




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-07 02:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP