Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik



När kontrollen rinner ur händerna
och jag tänker att nu är livet slut
KATASTROF
kroppen slåss
och bultar
sirenerna skriker
när jag försöker leva som vanligt

Tankarna springer frenetiskt,
vill skapa trygghet
och siar vad som kan hända
Ingen får tänka att jag har gjort fel,
för jag har inte gjort fel
men det kan ju verka som det
så jag vaktar paralyserat

Jag vill inte vakta paralyserat
så jag andas och ber
men klarar inte osäkerheten
att inte veta om jag kommer bli dömd
Gode Gud hur släpper jag?
Ända sedan den lilla flickan har jag vakat
vridit och vänt
varit förberedd på allt
Jag vill inte mer
Snälla
Hjälp!!!




Fri vers (Fri form) av älskadflicka
Läst 295 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-03-07 20:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt uttryckt.
2017-03-10

    ej medlem längre
Stark dikt, bra, vad behöver du hjälp med?
2017-03-07
  > Nästa text
< Föregående

älskadflicka