Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam



Fräter min kropp
Äter min kropp
Tar sönder mig

Tar över
Förslavar
Förgör

Gör mig galen!




Fri vers av älskadflicka
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-21 17:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du har inget att skämmas över, gudinna
2017-05-03
  > Nästa text
< Föregående

älskadflicka